2.2.09
Tid for bønner
Det er almenn kjent at bønner er fint. Fint for kropp og fordøyelse og at de med fordel kan brukes sammen med all salgs mat fordi de gir stabilt blodsukker. Og jammenligmeg blir man fortere mett av et måltid med bønner og grønnsaker, enn bare med grønnsaker inntil middagsmaten.
Det skal innrømmes; man har prøvd å få familien med på bønner og slikt før. Uten hell!
Men nå er det helt ok. Man har nemlig oppdaget følgende: bønner tar nemlig opp smaken fra det du varmer de med... så om de er med i sausen til hjortekjøttet smaker de lett vilt. Er de med i grønnsakene smaker de mer grønt, eller no'
Og det beste er at de kommer i mange ulike varianter. Røde er foreløpig favoritten, men også kikerter og butterbeans er in her hjemme.
Så løp og kjøp! Stort sunnere blir det ikke ;-)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar